Mesleki yeterlilikte uzman desteği ve güvenilir belgelendirme için hemen bizimle irtibata geçin!

HomeDokümanlar

Formlar & Sözleşmeler

Mesleki yeterlilik sürecinize ilişkin dokümanlara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Başvuruda bulunan kişilerin Aday Belgelendirme Başvuru Formunu doğru bir şekilde doldurup form içerisinde bulunan; “Başvuru Sahibinin Taahhüdü” ile belgelendirme şartlarına uyacağına, değerlendirme için gereken her türlü bilgiyi ve belgeyi vereceğine, tarafsızlık, gizlilik ve sınav kurallarına uyacağına, hileli sınav teşebbüsünde bulunmayacağına vb. dair taahhüdünü içeren taahhüt bölümünün okunarak imzalaması şart koşulur. İlgili yasalar kapsamında elektronik imza ile yapılan başvurular da kabul edilir.

Başvuru formunda adayın özel durumları, okuma yazma problemi, engelli olma, özel istek ve ihtiyacı vb. gibi durumları belirtilir.

Başvuru sırasında, başvuru formu, başvuru ücretinin tahsil edildiğine ilişkin kanıt, resmi geçerli kimlik, varsa ilgili belgelendirme programında/ulusal yeterlilikte belirtilen sınav giriş şartına ilişkin belgeler talep edilir.

Başvuruda bulunan adaylar ile kuruluşun hak ve yükümlülüklerini, tarafsızlık, gizlilik ve güvenlik kuralları ile sınav kurallarına uyacakları hükümleri, ücretler ile ilgili durumları, belgelendirme ve belge, marka ve logo kullanımı ile ilgili vb. hususları içeren hukuki geçerliliği olan Belge Kullanım Sözleşmesini imzalaması şart koşulur. Başvurunun alınması sırasında düzenlenen Belge Kullanım Sözleşmesi, aday belgelendirmeye hak kazandığı zaman yürürlüğe girer. Bu durum başvuru sırasında adaya bildirilir. Belge Kullanım Sözleşmesi, başvuru sırasında bir nüsha düzenlenir. Adayın belge almaya hak kazanması durumunda, ikinci nüshası düzenlenerek onaylanmış şekilde, belgesi ile birlikte adaya gönderilir.

İtirazlar, sınav sonuçlarının ilanından ya da itiraza konu olan olayın gerçekleşmesinden itibaren en geç 10 gün içerisinde yapılmalıdır. Sürenin aşılması durumunda itiraz işleme alınmaz. Sınav uygulamaları ile ilgili kamera kaydının izlenmesini gerektiren şikayetler, sınavla ilgili kamera kayıtlarının saklama süresi olan 1 yıl içerisinde alınır. Kamera kayıtlarının silinmesinden sonra sınav uygulamaları için yapılan şikayetler dikkate alınmaz. Sınav uygulamaları dışındaki video kaydının izlenmesine gerek olmayan şikâyetlerin ve önerilerin süresi yoktur ve her zaman kabul edilir. İtiraz, şikâyet ve öneriler, sözlü ve İtiraz ve Şikâyet Formu ile yazılı yapılabileceği gibi, web sayfasındaki online formu doldurarak, posta, e-mail, telefon ve SMS vb. yöntemlerle de iletilebilir.

Hızlı Süreç Takibi

Belgelendirme sürecinizin daha hızlı yürütülmesi için çalışıyoruz.

Uzman Ekip Desteği

Tüm sorularınız için alanında uzman kadromuzla yanınızdayız.

Artı Değer

Gurur duyduğumuz işleri sunmak için ekstra çaba harcıyoruz.

Mesleki Yeterlilik Belgenizi Neden MASFED MYM'den Almalısınız?

Deneyimli Kadro

Başta belgelendirme süreci olmak üzere tüm hizmetlerde kendi bünyemizdeki eğitimli ve deneyimli kadromuz ile hizmet vermekteyiz.

Yenilikçi Yaklaşım

Yenilikleri ve çağın gereklerini yakından takip ederek hizmet kalitemizi her geçen gün iyileştiriyoruz.

Kaliteli, Güvenilir Hizmet

Vizyonumuz doğrultusunda, müşterilerin kalite beklentilerini karşılayarak, ulusal ve uluslararası standartları yakından takip edip, uyguluyoruz.

Sürdürülebilir Sistem

Misyonumuz doğrultusunda, takip ettiğimiz tüm süreçlerin sürdürülebilir olmasını sağlayarak sistemimizi sürekli geliştiriyoruz.

Sektörel Uzmanlık

İlgili kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek gerekli yasal düzenlemelerin gerçekleşmesine öncülük etmekteyiz.

Hizmet Desteği

MYK belgelendirme süreçleriyle ilgili her türlü soru, öneri, şikâyet ya da memnuniyetinizi bize buradan iletebilirsiniz.
Sohbete başla
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?